Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

🏀 Ρουσσάκης, Θεμιστοκλέους, Μιλτιάδους, Χαραλάμπους για την προεδρία της ΚΟΚ!

Όλες οι κατηγορίες: Ειδησεογραφία

📖 Περίπου 55“

➡️Αν και απομένει ακόμη αρκετός καιρός, για να ολοκληρωθεί η 2η θητεία του Ανδρέα Μουζουρίδη, στον προεδρικό θώκο της ΚΟΚ, φαίνεται ότι οι σκέψεις, οι ζυμώσεις, καθώς οι ανιχνευτικού χαρακτήρα ενέργειες για τη διαδοχή του, έχουν ξεκινήσει και βεβαίως, νωρίτερα από τη σημερινή αποκάλυψη!

Όπως «αχνοφαίνεται» λοιπόν, τέσσερεις άνθρωποι της καλαθόσφαιρας, εποφθαλμιούν προς τον προεδρικό θώκο της καλαθοσφαιρικής μας αρχής και εφόσον συνεχίσουν να κοιτούν προς την κατεύθυνση αυτή, οι εξελίξεις που αναμένονται θα περιέχουν αρκετό ενδιαφέρον…

Ο Αντώνης Ρουσσάκης, αν και έχει πολιτευτεί, εν τούτοις στις σκέψεις του, υπάρχει και η προεδρία της Καλαθοσφαιρικής Ομοσπονδίας, καθώς έχει υπηρετήσει το άθλημα από όλα τα πόστα.

Επομένως διαθέτει και την εμπειρία, αλλά και την απαραίτητη τεχνογνωσία.

Γνωστό βέβαια ότι το δρόμο της πολιτικής έχει ακολουθήσει και ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους, ο οποίος έχοντας καταγράψει μιαν άλφα ποσότητας και ποιότητας διαδρομή στην πολιτική, πιστεύει ότι διαθέτει τις ικανότητες για να ανταπεξέλθει και ως πρόεδρος της ΚΟΚ.

Ο Ηρόδοτος Μιλτιάδους, ακολουθεί έναν κάπως αλλιώτικο δρόμο πολιτικής ως πρόεδρος της ΕΑΚ και μέσω τούτου, πιστεύει με τη σειρά του ότι μπορεί να τα καταφέρει εξίσου αποτελεσματικά και ως ο άνθρωπος που θα έχει το γενικό πρόσταγμα στα καλαθοσφαιρικά πράγματα του τόπου μας.

Τέλος, η Χρυστάλλα Χαραλάμπους, για την οποία να τονισθεί ότι έχει γίνει αποδέκτης αρκετών προτροπών, για να είναι η πρώτη Γυναίκα πρόεδρος της ΚΟΚ, βάση των ηγετικών θέσεων που κατέχει κατά τα τελευταία χρόνια, φαίνεται ότι «χτύπησε το χέρι στο τραπέζι», δηλαδή ότι πήρε την απόφαση, για να μετάσχει δυναμικά στην «κούρσα»!

Επαναλαμβάνεται ότι είναι με αρκετό ενδιαφέρον που αναμένονται οι εξελίξεις, αλλά επειδή σημασία έχει το παρών, οι ευχές για καλή πρωταπριλιά, επιβάλλονται!

Προηγούμενο Άρθρο

🏆 Αστέρας Πρωταθλητής, με τη δόξα να μοιράζεται στα δύο!

Επόμενο Άρθρο

⛹️‍♂️ Ντέρμπι στο «Κ. Παπαέλληνας»… τρανταχτό φαβορί στο «Κίτιον»

Παρόμοιο περιεχόμενο …

⛹️‍♂️ Darion Strong-Moore αντί Jacobs στον ΑΠΟΕΛ

📖 Περίπου 15“ Σε αλλαγή περιφερειακού Αμερικανού καλαθοσφαιριστή προχωράνε στον ΑΠΟΕΛ, καθώς ο Demarius Jacobs έχει τραυματιστεί και δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στους Γαλαζοκίτρινους, οι οποίοι βρήκαν τον αντικαταστάτη του. Πρόκειται για τον Darion […]

🏀 Στην Ένωση περιμένουν την «αγκαλιά» του κόσμου τους!

Ανάγνωση: Περίπου 25“   Η αγάπη που τρέφει το κοινό στο Παραλίμνι, για την ομάδα του τόπου τους την Ένωση είναι βέβαια γνωστή… Άλλωστε και οι αντίπαλοι που πάνε εκεί για κάποιο παιχνίδι, την έχουν… […]

⛹️‍♀️ Η περίπτωση της Ελευθερίας, επαναφέρει την προτροπή περί ελεύθερης έλευσης Ελληνίδων στο Γυναικείο!

📖 Περίπου 30“ ➡️Η Ελευθερία Κουκλάδα εντάχθηκε κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο στον ΑΠΟΠ, αλλά αγωνιζόταν ως ξένη, τη στιγμή που υπάρχουν εξ`  Ελλάδος καλαθοσφαιρίστριες που αγωνίζονται ως Κύπριες στο Γυναικείο! Το «BS» με τη […]