Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

⛹️‍♀️Άρης – Αναγέννηση 47-64: Από ένα Τρόπαιο σε όλα τα κορίτσια των δυο ομάδων!

Όλες οι κατηγορίες: Αναπτυξιακό

📖 Περίπου 45“

➡️Η ιστορία έγραψε ότι η Αναγέννηση Γερμασόγειας, είναι η φετινή Πρωταθλήτρια της Γυναικείας επίλεκτης κατηγορίας για την ηλικιακή κατηγορία Κ14!

Όμως σε αυτήν την ηλικία, πάνω στην οποία στηρίζεται η Κυπριακή καλαθόσφαιρα για λόγους παρακαταθήκης του αύριο αυτής, η μόνη διαφορά είναι το Τρόπαιο και η αυθεντική πραγματικότητα, δεν είναι άλλη εκτός του ότι σε όλα τα νεαρά αυτά κορίτσια, στο κάθε ένα ξεχωριστά φυσικά και αξίζει από ένα Τρόπαιο!

Έστω και… νοερό, υπό την έννοια ότι αυτά τα κορίτσια είναι το μέλλον της Γυναικείας καλαθόσφαιρας στον τόπο μας και η Γυναικεία μας καλαθόσφαιρα, αξίζει πολλά, μα πάρα πολλά!

Όσο για την καθαυτό αναμέτρηση;

📸To κείμενο συνεχίζεται κάτω από την ακόλουθη φωτογραφία… 

Στην κατάμεστη κερκίδα της αίθουσας στο Λύκειο του Άγιου Σπυρίδωνα, οι θεατές και των δυο ομάδων, μαζί στις κερκίδες, απόλαυσαν ένα αυθεντικά όμορφο καλαθοσφαιρικό θέαμα, με όλα τα νεαρά κορίτσια να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, αν και στο τέλος αυτά, της Αναγέννησης ήταν που έφθασαν στη δεύτερη νίκη και στην κατάκτηση του Τίτλου!

Στο ημίχρονο η Αναγέννηση προηγήθηκε με 37-26 και στο τέλος πήρε τη νίκη με 64-47.

Μια επιτυχία, που για την ομάδα του Ηρακλή Πιττάκα, αποτελεί μιαν ομαδική παρακαταθήκη, ως ένα επιστέγασμα της πολύ καλής, όσο και διαχρονικής δουλειάς που γίνεται στη Γερμασόγεια, την ίδια στιγμή που η ποιότητα της δουλειάς του Παντελή Κωνσταντίνου στον Άρη, διαφέρει μόνο στο Τρόπαιο!

Προηγούμενο Άρθρο

🏛 Ευρωπαϊκή Νύχτα Μουσείων

Επόμενο Άρθρο

🎶Όταν η Κυπριακή Γυναικεία καλαθόσφαιρα εκπροσωπήθηκε στη Eurovision!

Παρόμοιο περιεχόμενο …

⛹️‍♀️ Αναγέννηση Vs ΑΠΟΠ: Παιχνίδι με φαβορί…

📖 Περίπου 15“  Με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Αναγέννηση και στον ΑΠΟΠ, ανοίγει σήμερα η 5η αγωνιστική για την 1η φάση του Γυναικείου Πρωταθλήματος. Με την υποσημείωση ότι το παιχνίδι μεταφέρθηκε για σήμερα αντί για […]

🏀 Αναγέννηση: Η δουλειά στη βάση, ασφαλίζει το μέλλον της!

Ανάγνωση: Περίπου 40“ Η Αναγέννηση Γερμασόγειας, μπορεί να μην είναι η ομάδα που ως σωματείο να έχει το «βάρος» της ΑΕΛ ή του Απόλλωνα. Ωστόσο η δουλειά που γίνεται εδώ και χρόνια στην ομάδα της […]

🏆Η αξία του ηττημένου, μέτρημα δόξας για το νικητή!

📖 Περίπου 45“ ➡️Το πανάρχαιο γνωμικό του Τίτλου, για το κείμενο που ακολουθεί… δίχως άλλο συναντά το ταίρι του, όσον αφορά τις Ανδρικές ομάδες Κ16, του Άτλαντα και της Ανόρθωσης, που μονομάχησαν στην τελική φάση […]