Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

🥈 Ωδή και υπόκλιση στις θαυμάσιες αυτές κοπέλες μας (δηλώσεις Άντριας Πιτσιλλίδου)!

Όλες οι κατηγορίες: Ειδικές διοργανώσεις

Ανάγνωση: Περίπου 2 λεπτά

Με το αργυρό μετάλλιο στις αποσκευές τους και με έντονο, αλλά απόλυτο αίσθημα υπερηφάνειας, το οποίο μεταδίδεται σε όλους εμάς, θα επιστρέψουν από το Βερολίνο, οι κοπέλες της Γυναικείας μας ομάδας, που έλαβε μέρος στους Παγκόσμιους ειδικούς καλοκαιρινούς Ολυμπιακούς αγώνες, που διεξάγονται κάθε τέσσερα χρόνια και που φέτος, ήταν η σειρά της Γερμανικής πρωτεύουσας, να είχε την ευθύνη διεξαγωγής τους.

Σε αυτούς τους αγώνες λοιπόν, η μικρή μας Κύπρος, ανέβηκε στο… καλαθοσφαιρικό βάθρο, όντας κατακτώντας τη 2η θέση, μιας και νίκησε σε όλα της τα παιχνίδια (Νότια Κορέα, Ουγγαρία, Κόστα Ρίκα) και χάνοντας μόνο από την Ισπανία

Πρώτα, να αναφερθούν τα ονόματα των παικτριών μας:

Αναστασία Κοιμήση 👋

Άννα Κουρτέλλα 👋

Αντιγόνη Γεωργιάδου 👋

Μαίρη Τσολάκη 👋

Ρούμπι Μπράιαν 👋

Στέλλα Τσιαμπρή 👋

*Αναφορά, με αλφαβητική σειρά μικρού ονόματος

Κάτω από την καθοδήγηση της επικεφαλής προπονήτριας μας, της Γεωργίας Νικολάου και του προπονητή, Παύλου Αντωνιάδη, η ομάδα μας έφθασε σε αυτήν την τεράστια επιτυχία, που δίχως ίχνος υπερβολής, αποτελεί ένα ορόσημο, όχι μόνο για την καλαθόσφαιρα μας, αλλά και για τον Κυπριακό αθλητισμό στην ολότητα του!

Επαναλαμβάνεται, χωρίς ίχνος υπερβολής!

*Το κείμενο συνεχίζεται κάτω από την ακόλουθη φωτογραφία… 

Οι δε unified partners παίκτριες που ταξίδεψαν στο Βερολίνο και ενίσχυσαν την ομάδα μας (καθώς σύμφωνα με τους κανονισμούς, επιτρέπεται να αγωνίζονται στην πεντάδα, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, μέχρι και δυο εθελόντριες, μαζί με τις υπόλοιπες), είναι οι ακόλουθες:

Αθηνά Παπαγιάννη 👋

Άντρια Πιτσιλλίδου 👋

Μαρία Κωνσταντίνου 👋

Στέφανη Νικόλα 👋

*Αναφορά, με αλφαβητική σειρά μικρού ονόματος

«Είμαστε υπερήφανες»!

«Είμαστε υπερήφανες»! Μέσα σε αυτές τις δυο λέξεις και μόνο, περικλείεται όλο το συναίσθημα της τεράστιας αυτής επιτυχίας, για τη Γυναικεία μας ομάδα!

Στο «BS» λοιπόν, μίλησε η εκ των unified partners παίκτρια μας, Άντρια Πιτσιλλίδου, συμπληρώνοντας με τα ακόλουθα:

«Ήλθαμε στη Γερμανία, για να δώσουμε το παρών σε αυτήν τη μεγάλη διοργάνωση, στοχεύοντας στο ότι καλύτερο δυνατό, μέσα από το κάθε παιχνίδι και εργαζόμενες σκληρά, με πίστη, θέληση και αποφασιστικότητα, μέσα από την κάθε προσπάθεια, το κάθε σουτ, την κάθε άμυνα.

Φθάσαμε στη 2η θέση και αυτή η επιτυχία, θα είναι μια ανάμνηση, που θα κρατήσουμε για πάντα!

Κάτι πολύ σημαντικό που θα ήθελα να πω, είναι όπως αυτή η θαυμάσια εμπειρία του ενοποιημένου αθλητισμού, που βίωσα μαζί με τις άλλες κοπέλες, θα πρέπει να τύχει μεγαλύτερης προσοχής από όλους»!

Προηγούμενο Άρθρο

⛹️ Κεραυνός – Ανόρθωση 70-53: Ερυθροκίτρινο εισιτήριο τελικού!

Επόμενο Άρθρο

🌊 3v3 Beach Basketball: Χειροκροτήθηκαν τα παιδιά!

Παρόμοιο περιεχόμενο …

🇨🇾Κύπρος 21 – 🇭🇷Κροατία12: Πρώτη και σπουδαία νίκη για την Εθνική Ενόπλων 3Χ3!

Ανάγνωση: Περίπου 20“   Την πρώτη της νίκη, στο Παγκόσμιο στρατιωτικό Πρωτάθλημα 3Χ3, που διεξάγεται στο Βίλνιους της Λιθουανίας, σημείωσε το Αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, μετά τις τρεις ήττες στα σημεία που είχε δεχθεί στα χθεσινά […]

🦽 Σε έναν αγώνα Τροχοκαθίσματος και όχι μόνο σε τελικό, πάντα όλοι είναι νικητές! 🏀

Μέσος όρος ανάγνωσης κειμένου: 40 περίπου δευτερόλεπτα  Ο Απόλλωνας Τροχοκαθίσματος, εμπλούτισε την ήδη πλούσια βιτρίνα του, με ένα ακόμα Τρόπαιο! Αυτή ήταν η καθαυτό ουσία του τελικού για τη διοργάνωση της καλαθόσφαιρας Τροχοκαθίσματος που έγινε […]

KOK για το Πρωτάθλημα Τροχοκαθίσματος

Σε ανάρτηση της, η καλαθοσφαιρική μας αρχή, στέλνει μήνυμα στο κοινό, καλώντας το, να ασχοληθεί με το Πρωτάθλημα Τροχοκαθίσματος. Στην ανάρτηση γράφονται τα ακόλουθα: «Παίξε και εσύ μπάσκετ σε τροχοκάθισμα! Εάν είσαι άτομο με αναπηρία […]