Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

🏆 Final-4: Από 💯 λέξεις για ΑΕΚ και ΑΠΟΠ!

Όλες οι κατηγορίες: Ομάδες

📖 Περίπου 55“

➡️Πρασινοκίτρινοι και Κυανόλευκοι θα μπουν πρώτοι αύριο στην… αρένα του «ΤΠΕ» (έναρξη στις 16:00), για να συνθέσουν το ζευγάρι, που θα μονομαχήσει για το πρώτο εισιτήριο στον τελικό του Κυπέλλου.

Όσο και αν αρκετοί είναι αυτοί που αποδίδουν τον ορισμό του φαβορί, για την ομάδα της Λάρνακας, ούτε στην ίδια την ΑΕΚ, τον αποδέχονται, τη στιγμή που γνωρίζουν ότι ο αντίπαλος του, με όπλο τον ενθουσιασμό, θα δώσει ότι έχει και δεν έχει!

💯 λέξεις για την ΑΕΚ

Το παρών σε έναν ακόμη τελικό θέλουν να δώσουν οι Πρασινοκίτρινοι, αλλά για να τα καταφέρουν θα πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο του ΑΠΟΠ.

Είναι βέβαια δεδομένο ότι η Ενοποιημένη ομάδα της Λάρνακας, διαθέτει τόσο την αγωνιστική ποιότητα όσο και εμπειρία για να πετύχει στο στόχο της, μόνο όμως που θα κληθεί να διαχειριστεί τα στοιχεία αυτά.

Ναι μεν περιμένουν έναν ενθουσιώδη αντίπαλο (που για πρώτη φορά μετέχει σε μιαν τέτοιαν διοργάνωση) και με βάση την πάσα λογική, θα προσπαθήσουν να τον «χτυπήσουν» πάνω σε αυτό το σημείο, ούτως ώστε να μην τον αφήσουν να πιστέψει ότι αυτός θα προκριθεί!

💯λέξεις για τον ΑΠΟΠ

Ο ΑΠΟΠ είναι μια ομάδα που θαυμάστηκε κατά την 1η φάση του Πρωταθλήματος, παρά το ότι δεν τερμάτισε σε μιαν ψηλή βαθμολογική θέση.

Μια ομάδα χαμηλών τόνων, νοικοκυρεμένη, άρα και σωστά λειτουργική κατάφερε μέσα από τη διοργάνωση του Κυπέλλου να γράψει ιστορία, μιας και θα είναι η πρώτη της φορά που θα δώσει το παρών σε ημιτελική φάση.

Αν βέβαια χάσει από την πανίσχυρη ΑΕΚ, αυτό θα σημαίνει «τους ζυγούς λύσατε», μιας και η χρονιά θα έχει τελειώσει (καθότι η ομάδα δεν τερμάτισε στην πρώτη 6αδα).

Κάτι τέτοιο όμως διόλου δεν θα… ενοχλήσει κιόλας τους Κυανόλευκους, που ήδη είναι επιτυχημένοι!

Προηγούμενο Άρθρο

⛹️‍♀️ Αυθεντικές εκπρόσωποι της αυθεντικής Γυναικείας καλαθόσφαιρας!

Επόμενο Άρθρο

🏆 Final-4: Από 💯 λέξεις για ΑΠΟΕΛ και Κεραυνό!

Παρόμοιο περιεχόμενο …

⛹️‍♂️ Αχιλλέας – ΑΕΚ από τα παλιά!

📖 Περίπου 20“     Αχιλλέας εναντίον ΑΕΚ σε ένα από τα εναρκτήρια παιχνίδια του 2ου γύρου για την πρώτη φάση της Basket League και σήμερα το «BS», παρουσιάζει μιαν φωτογραφία από ένα παιχνίδι ανάμεσα στις […]

⛹️‍♂️ ΑΕΚ – Ανόρθωση 88-76: Πρασινοκίτρινη πρωτιά «διά πυρός και σιδήρου»!

📖 Περίπου 75“ ➡Ήταν ένα ντέρμπι για «πολύ σκληρές αντοχές» και στο τέλος η ΑΕΚ, ήταν η ομάδα που πήρε κάτι παραπάνω και από το «χρυσοφόρο» +8, για να εξασφαλίσει την πρωτιά πάνω στο φινάλε […]

🏀 ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ: Υπάρχει φαβορί σε ημιτελική φάση;

📖 Περίπου 25“ ➡️ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ, καλούνται σήμερα να δώσουν την πρώτη τους μονομαχία με έπαθλο την είσοδο στην τελική φάση των πλέι-οφ! Η πρώτη αναμέτρηση θα γίνει στην Πρασινοκίτρινη έδρα, στο “Κίτιον” (έναρξη στις […]