Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

🎙Mike Λοϊζίδης στο «BS», για την επιλογή της Κάλιας: «Αξιοκρατική η επιλογή μας»!

Όλες οι κατηγορίες: Αρθρογραφία - Απόηχοι , Δηλώσεις

Ανάγνωση: Περίπου 70“

Τη στιγμή που και σε ολόκληρη την καλαθοσφαιρική Ευρώπη… έσπασε το κατεστημένο, ανάθεσης της τεχνικής ηγεσίας (τουλάχιστον) σε Ανδρικές ομάδες των κύριων Πρωταθλημάτων σε γυναίκα, ταυτόχρονα είναι και η πρώτη φορά στα χρονικά της Κυπριακής καλαθόσφαιρας, που συμβαίνει αυτό!

Η σημερινή ανακοίνωση της ΑΕΛ, με την οποία… επισημοποιήθηκε το –επί της ουσίας- κοινό μυστικό, δηλαδή ότι η γαλαζοκίτρινη διοίκηση, θα ανέθετε στην Παπαδοπούλου το πηδάλιο της τεχνικής ηγεσίας, δίχως άλλο, αποτελεί την είδηση της ημέρας…

Στον απόηχο λοιπόν του γεγονότος αυτού, που σίγουρα διανοίγει νέους προπονητικούς ορίζοντες για τις συναδέλφους της Κάλιας Παπαδοπούλου (κάτι που είναι πολύ σημαντικό), το «BS», ήλθε σήμερα σε επικοινωνία με τον κ. Mike Λοϊζίδη, για να αναλύσει το σκεπτικό της απόφασης αυτής:

«Η επιλογή της Κάλιας, έγινε αξιοκρατικά και αυτό το τονίζω. Άλλωστε η μέχρι τώρα πορεία της στον προπονητικό χώρο, είναι η απόδειξη των ικανοτήτων της.

Εννοείται ότι η διοίκηση θα στηρίξει σε οτιδήποτε χρειαστεί την Κάλια, που άλλωστε είναι ένα αυθεντικό παιδί της ΑΕΛ και επειδή, θεωρώ αυτονόητο ότι ο καθένας αντιλαμβάνεται, πόσο ρόλο έπαιξε και αυτό στην απόφαση μας και τα δυο μαζί, συντείνουν στο ότι, κάναμε την καλύτερη αξιοκρατική επιλογή»!

H άποψη του «BS»

Την Κάλια τη γνωρίζω από μικρή! Μια κοπέλα που όχι μόνο δε φοβάται, αλλά… ορμά στο ρίσκο, φιλόδοξη και εγωίστρια (με την καλή έννοια), σήμερα πραγματοποίησε το σημαντικότερο βήμα στην προπονητική καριέρα της!

Αυτό άλλωστε, το είχε και σαν παίκτρια (λογικό, μιας και ο άνθρωπος γεννιέται, δεν… γίνεται) και από τη στιγμή που έπιασε για πρώτη φορά… πινακάκι, (απ)έδειξε ότι μπορεί να αντεπεξέρχεται μια χαρά.

Σίγουρα οι δυσκολίες που θα την περιμένουν θα είναι πολλές…

Αλλά, λίγοι είναι αυτοί που αρέσκονται στα δύσκολα και η Κάλια Παπαδοπούλου, ανήκει σε αυτήν την κατηγορία!

Προηγούμενο Άρθρο

🎙Συνέντευξη Πάρι Μαραγκού στο Τμήμα Επικοινωνίας της Ανόρθωσης

Επόμενο Άρθρο

⛹️ Επίλεκτη Ανδρών Κ14: Θα εκδοθεί… καρέ εισιτηρίων;

Παρόμοιο περιεχόμενο …

🏀 Στον απόηχο του Διγενή την πορεία…

📖 Περίπου 25“ ➡️Με ένα αίσθημα απογοήτευσης ολοκληρώθηκε το οδοιπορικό για το Διγενή στο Πρωτάθλημα, αλλά και στο Κύπελλο της Β1… Διότι η προσφυγική ομάδα, δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιο Τρόπαιο, τη στιγμή που ο […]

⛹️‍♂️ ΑΠΟΠ – ΑΕΛ: Στην Πάφο, κλείνει η εκκρεμότητα της 17ης αγωνιστικής

📖 Περίπου 20“   Με την αποψινή διεξαγωγή της αναμέτρησης, ανάμεσα στον ΑΠΟΠ και στην ΑΕΛ, κλείνει η εκκρεμότητα της 17ης αγωνιστικής, μιας και κατά την ημερομηνία που θα διεξαγόταν (02/02), κατέστη αναγκαία η αναβολή της, […]

⛹️‍♂️ Το αλάνθαστο είναι ένα τίποτα, αν στο τέλος δεν υπάρξει ανταμοιβή…

📖 Περίπου 40“     Χωρίς ήττα συνέχισε το εντυπωσιακό φετινό του ξεκίνημα ο ΑΠΟΕΛ, που μετά τις δυο αξιομνημόνευτες επιτυχίες (εντός με ΑΕΚ και σε ουδέτερο, με Ανόρθωση), το βράδυ της Δευτέρας, κέρδισε και την […]