Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

✍Καταρτίστηκε σε σώμα το Δ.Σ. της ΕΑΚ της περιόδου 2024-2027

Όλες οι κατηγορίες: Ανακοινώσεις - Δελτίο Τύπου

📖 Περίπου 1`30“

➡Δελτίο τύπου εξέδωσε η ΕΑΚ, με θέμα τον καταρτισμό σε σώμα της Ένωσης, για την τριετία 2024-2027.

Το κείμενο έχει ως ακολούθως:

Σε συνεδρία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 στο Ολυμπιακό Μέγαρο, καταρτίστηκε σε Σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ) για την τριετία 2024-2027.

Με βάση το άρθρο 14 του καταστατικού της ΕΑΚ, το εκλεγέν Δ.Σ., υπό τον πρόεδρο Ηρόδοτο Μιλτιάδους, καταρτίστηκε σε Σώμα ως ακολούθως:

Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Σκαμπύλης

Γενική Γραμματέας: Μαρίνα Αργυρού

Ταμίας: Μάριος Χατζηστυλλής

Β. Γενικός Γραμματέας: Μιχάλης Αριστείδου

Β. Ταμίας: Στέλιος Στέλιου

Σύμβουλος: Ανδρέας Παυλίδης

Σύμβουλος: Αγάθη Κλωνάρη

Σύμβουλος: Κυριάκος Κτωρίδης

Σύμβουλος: Χρίστος Αποστολίδης*

Σύμβουλος: Χάρης Μιλτιάδους*

*Εντάχθηκαν στο Δ.Σ. στις 18/06/2024 μετά από απόφαση του Δ.Σ., με βάση το Άρθρο 14.Ε του Καταστατικού περί διεύρυνσης.

Το Δ.Σ. υιοθέτησε ακολούθως τις προγραμματικές θέσεις του προέδρου, ως στόχους του Δ.Σ. για το 2024-2027. Οι στόχοι της επόμενης τριετίας έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΑΚ: https://eak.org.cy/poioi-eimaste/minyma-tou-proedrou/#toggle-id-1

Αποφασίστηκε ομόφωνα όπως ο τέως γενικός γραμματέας της ΕΑΚ, Μικαέλο Παπαδάκης, διοριστεί αμισθί ως σύμβουλος του προέδρου της ΕΑΚ.

Στη συνέχεια, έγινε ο διαμοιρασμός των Επιτροπών της ΕΑΚ, οι οποίες στόχο έχουν την υλοποίηση των προγραμματικών θέσεων για την περίοδο 2021-2024 και την εύρυθμη λειτουργία της οργάνωσης των δημοσιογράφων του αθλητικού ρεπορτάζ.

Ο Ανδρέας Παυλίδης ανέλαβε την Προεδρία της Επιτροπής Αθλητικής Νομοθεσίας, η οποία στόχο έχει μέσα από επαφές και συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς -μία διαδικασία που ήδη ξεκίνησε εδώ και δύο χρόνια- να βοηθήσει στην ένταξη και της ΕΑΚ στις πρόνοιες της επικείμενης αθλητικής νομοθεσίας.

Συστάθηκε Επιτροπή Ψυχικής Υγείας για στήριξη των μελών της ΕΑΚ και αθλητικογράφων, ενώ συνεχίζουν τη δράση τους οι υπόλοιπες επιτροπές, όπως Εργασιακών Θεμάτων, Εκπαίδευσης κ.α.

Δείτε εδώ τις επιτροπές της περιόδου 2024-2027: https://eak.org.cy/poioi-eimaste/oi-epitropes-tis-e-a-k/

Σε ό,τι αφορά τις προγραμματισμένες δράσεις της ΕΑΚ, η 52η Γιορτή των Αρίστων που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του ΚΟΑ, θα διεξαχθεί στις 16 Ιανουαρίου 2025 στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.

Τα Ε’ Δημοσιογραφικά Βραβεία θα λάβουν χώρα στη Λευκωσία στις 10 Οκτωβρίου 2024.

Με την ευκαιρία, η ΕΑΚ ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της, χάρις στους οποίους γίνονται εφικτές όλες οι δράσεις της. Την ΟΠΑΠ ως Μέγας Χορηγός.

Τους Χρυσούς Χορηγοί και Υποστηρικτές Cyta, Unicars και Bank of Cyprus.

Τους Χορηγούς και Υποστηρικτές, Hercules, Psaltis Auto Parts, CNP CYPRIALIFE, Alphamega και Carlsberg.

Τον Διαχρονικό υποστηρικτή και συνοδοιπόρο της ΕΑΚ, τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού.

Το ΡΙΚ για τη σημαντικότατη στήριξη στη Γιορτή Αρίστων και το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας και το Υφυπουργείο Πολιτισμού για την παραχώρηση του Δημοτικού Θεάτρου για τη Γιορτή Αρίστων.

Προηγούμενο Άρθρο

😥Παγκόσμια μέρα προσφύγων: Είναι εξαναγκασμός συν μια πραγματική ιστορία που συνέβη στην καλαθόσφαιρα μας!

Επόμενο Άρθρο

😯Όταν ο Θανάσης… ξέφυγε, αλλά με το δίκιο του!

Παρόμοιο περιεχόμενο …

✍ David Jenkins, είναι το νέο απόκτημα της ΕΘΑ

Ανάγνωση: Περίπου 35“ Την απόκτηση του Αμερικανού πόιντ-γκαρντ David Jenkins, γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης η ΕΘΑ. Ο νέος καλαθοσφαιριστής των Κιτρινόμαυρων, είναι 23 ετών και έχει ύψος 1,85. Η ανακοίνωση της ΕΘΑ, έχει ως εξής: «Το […]

⚽Τελικός EURO 2024 στην Πλατεία Αγίου Δομετίου

📖 Περίπου 25“ ➡Δωρεάν παρακολούθηση του τελικού για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα διοργανώνει ο Δήμος Λευκωσίας! Με ανακοίνωση του ο Δήμος Λευκωσίας, γνωστοποιεί ότι στην Πλατεία Αγίου Δομετίου, όσοι επιθυμούν θα μπορούν να μεταβούν εκεί, για […]

⚽Επιτυχής Ολοκλήρωση των Ποδοσφαιρικών Αγώνων του 2ου Παγκύπριου Ποδοσφαιρικού Καμπ

📖 Περίπου 1`25“ / 📹Θέαση 0`10’’ + 0`20’’ ➡Νέο δελτίο τύπου στάλθηκε από το Τ.Ε του 2ου Παγκύπριου Ποδοσφαιρικού καμπ, σχετικά με την ολοκλήρωση των Ποδοσφαιρικών αγώνων της όλης διοργάνωσης. Το δελτίο έχει ως ακολούθως: […]