Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

✍ Διπλό ανακοινωθέν σήμερα από ΑΕΛ!

Όλες οι κατηγορίες: Ανακοινώσεις - Δελτίο Τύπου

📖 Περίπου 2`

Δουλειά είχε σήμερα το Τ.Ε. της ΑΕΛ, καθώς προέβη σε δυο ανακοινώσεις.

Από χρονικής πλευράς, ανακοινώθηκε πρώτα η προπώληση των εισιτηρίων για τον ερχόμενο αγώνα Βαλκανικής Λίγκας, με αντίπαλο την KK Lovcen (18/12, 19:30), ενώ έπειτα, ανακοινώθηκε η γνωστοποίηση μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων της Γαλαζοκίτρινης ομάδας με το ΡΙΚ, για τη Βαλκανική Λίγκα.

Τα δυο ανακοινωθέντα:

Προπώληση

«Η PAYABL EKA ΑΕΛ ανακοινώνει την προπώληση των εισιτηρίων για τον επερχόμενο αγώνα της Delasport Balkan League με την KK Lovcen 1947 στις 18 Δεκεμβρίου η ώρα 19:30.

Σε αυτό τον αγώνα δεν θα υπάρχει διαδικτυακή προπώληση των εισιτηρίων (λόγω τεχνικού ζητήματος) αλλά η προπώληση θα λάβει χώρα στο  AEL Limassol Shop που βρίσκεται  στην Αγίας Ζώνης 12, Λεμεσός 3027.

Οι πληρωμές των εισιτηρίων θα γίνονται μονάχα με μετρητά.

Παρακάτω σας παρουσιάζονται οι κατηγορίες των εισιτηρίων:

𝝚𝝞𝝨𝝞𝝩𝝜𝝦𝝞𝝖 𝗩𝗜𝗣 – 𝝡𝝥𝝠𝝚 𝝟𝝖𝝦𝝚𝝟𝝠𝝚𝝨 Όσοι επιθυμούν να πάρουν θέση στις VIP καρέκλες (Μπλέ Καρέκλες) και είναι άνω των 18 ετών τότε η τιμή εισιτηρίου καθορίζεται στα 20 ευρώ. Όσοι φίλαθλοι είναι από 14 ετών μέχρι 18 ετών και επιθυμούν να πάρουν θέση στις VIP καρέκλες τότε η τιμή του εισιτηρίου καθορίζεται στα 15 ευρώ

𝝚𝝞𝝨𝝞𝝩𝝜𝝦𝝞𝝖 𝝙𝝪𝝩𝝞𝝟𝝜 𝝟𝝚𝝦𝝟𝝞𝝙𝝖 (𝝥𝝠𝝜𝝨𝝞𝝤𝝢 𝗩𝗜𝗣) Όσοι επιθυμούν να πάρουν θέση στις κίτρινες καρέκλες που βρίσκονται πλησίον των VIP Θέσεων (πίσω από τον πάγκο της ομάδας) και είναι άνω των 18 ετών τότε η τιμή εισιτηρίου καθορίζεται στα 20 ευρώ. Όσοι φίλαθλοι είναι από 14 ετών μέχρι 18 ετών και επιθυμούν να πάρουν θέση στις κίτρινες καρέκλες που βρίσκονται πλησίον των VIP Θέσεων τότε η τιμή του εισιτηρίου καθορίζεται στα 10 ευρώ.

𝗘𝗜𝝨𝝞𝝩𝝜𝝦𝝞𝝖 𝝖𝝢𝝖𝝩𝝤𝝠𝝞𝝟𝝜 𝝟𝝖𝝞 𝝗𝝤𝝦𝝚𝝞𝝖 𝝟𝝚𝝦𝝟𝝞𝝙𝝖 Όσοι επιθυμούν να πάρουν θέση στις κίτρινες καρέκλες που βρίσκονται στην Ανατολική και Βόρεια Κερκίδα και είναι άνω των 18 ετών τότε η τιμή εισιτηρίου καθορίζεται στα 10 ευρώ. Όσοι φίλαθλοι είναι από 14 ετών μέχρι 18 ετών και επιθυμούν να πάρουν θέση στις κίτρινες καρέκλες τότε η τιμή του εισιτηρίου καθορίζεται στα 5 ευρώ. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ PAYABL EKA AEΛ».

Συνεργασία με ΡΙΚ

«Η PAYABL EKA AEΛ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία με το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου (ΡΙΚ) για την μετάδοση των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας στην διοργάνωση της Delasport Balkan League.

Πρόκειται για μια υψηλού συμβολισμού συνεργασία γιατί με αυτό τον τρόπο η ΑΕΛ , η κυπριακή καλαθόσφαιρα επιστρέφει σε κάθε σπίτι στην Κύπρο, σε κάθε σπίτι της ομογένειας. Η ομάδα μας ως η μοναδική εκπρόσωπος της κυπριακής καλαθόσφαιρας στην Ευρώπη, έκανε σεβαστή την απαίτηση των χιλιάδων φιλάθλων και φέρνει κοντά σας κάθε μάχη που θα δώσει η ΑΕΛ για διάκριση στα πλαίσια της Delasport Balkan League.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το κρατικό τηλεοπτικό ίδρυμα του ΡΙΚ αλλά και την εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών HH UNITRUSTMEDIA LTD, για την άμεση ανταπόκρισή τους.

Είμαστε βέβαιοι πως η τηλεοπτική προβολή της ομάδας μας και κατ` επέκταση της κυπριακής καλαθόσφαιρας θα γίνει με σεβασμό, επαγγελματισμό και όπως αξίζει στην ιστορία του αθλήματος. Σε αυτό το σημείο καλούμε τους χιλιάδες οπαδούς μας αλλά και κάθε φίλαθλο που αγαπά την καλαθόσφαιρα να κατακλύσει στις 18 Δεκεμβρίου το Νίκος Σολομωνίδης Αρένα για να σπρώξει την μια και μοναδική Βασίλισσα της κυπριακής καλαθόσφαιρας προς την νίκη απέναντι στην ΚΚ Lovcen Μαυροβουνίου.

Η ομάδα μας, χρειάζεται να νικήσει με διαφορά πάνω από τρεις πόντους για να έχει το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας. Ο αγώνας είναι κρίσιμος και δεν πρέπει να λείπει κανείς.

Το Νίκος Σολομωνίδης Αρένα είναι ανοιχτό για όλους και όλες, δεν μένει κανείς εκτός! Μαζί μπορούμε πολλά, μαζί ξαναγράφουμε ιστορία, μαζί είμαστε ανίκητοι! Με την ΑΕΛ, για την Κύπρο!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ PAYABL EKA ΑΕΛ».

Προηγούμενο Άρθρο

⛹️‍♂️ Όταν ο Χλεποβίτσκι… ξέρανε τον μπαξέ της Φενέρ!

Επόμενο Άρθρο

✍ To «αντίο» του Συνδέσμου προπονητών προς το Μιχάλη Νικολαΐδη…

Παρόμοιο περιεχόμενο …

✍ Η ανάρτηση «καμπανάκι» του Ανδρέα Θεμιστοκλέους σχετικά με την «προώθηση» του ψευδοκράτους

Ανάγνωση: Περίπου 30“   Το ότι οι Τούρκοι κατακτητές των εδαφών μας «εργάζονται σκληρά, διά της τεθλασμένης», με στόχο την… τάχατες αναγνώριση του ψευδοκράτους, δηλαδή των κατεχομένων μας εδαφών, είναι γνωστό… Ωστόσο, ως φαίνεται πλέον […]

✍ Nikkei Rutty για ΠΑΕΕΚ!

Ανάγνωση: Περίπου 30“ Νέα κίνηση ενίσχυσης και συνάμα… ανακοίνωση από πλευράς ΠΑΕΕΚ, από την εξωτερική αγορά και όσον αφορά το πλάνο ενίσχυσης της προσφυγικής ομάδας, ενόψει της προσπάθειας που την περιμένει, κατά την ερχόμενη αγωνιστική […]

Κάλια Παπαδοπούλου στο BS: «Στόχος η γρήγορη βελτίωση»

Μέσα στο πνεύμα των… ημερών, η διοίκηση της Payabl. EKA ΑΕΛ, «ακολουθώντας έμπρακτα» το παράδειγμα της χθεσινής μεγάλης μέρας για την Κυπριακή καλαθόσφαιρα (και όχι μόνο για τη Γυναικεία), ανέθεσε στην Κάλια Παπαδοπούλου, το απαιτητικό […]