Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

✍ Ανακοινωθέν Αναγέννησης σχετικά με την απόφαση για να μην κατέλθει…

Όλες οι κατηγορίες: Ανακοινώσεις - Δελτίο Τύπου

📖 Περίπου 3`

➡Ανακοίνωση εξέδωσε απόψε η Αναγέννηση, σχετικά με την απόφαση της, όπως μην κατέλθει στον ψεσινό αγώνα με την ΑΕΛ, που ήταν ο 3ος στη σειρά, για την τελική φάση των πλέι-οφ και στην οποία περιέχεται αναφορά εναντίον της ΚΟΚ.

Στην αποστολή, περιέχεται και έντυπο, βάση του οποίου, σε περίπτωση αλλαγής ημερομηνίας διεξαγωγής αγώνα, θα πρέπει να συνηγορούν και οι δυο ομάδες.

Η ανακοίνωση:  

«ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣ:

Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

ΘΕΜΑ: Αποκατάσταση της Πραγματικότητας για την Παράνομη αλλαγή ορισμού ημερομηνίας για την διεξαγωγή του 3ου τελικού για το Γυναικείο Πρωτάθλημα.

Πρώτα απ’ όλα να τονίσουμε και να κάνουμε ξεκάθαρο ότι το να μην κατεβεί η γυναικεία ομάδα μας να αγωνισθεί εναντίον της ΑΕΛ στον 3ον Τελικό του Πρωταθλήματος ήταν καθαρά Διοικητική Απόφαση και ουδεμίαν σχέση είχαν οι παίχτριες μας καθώς και οι Προπονητές της ομάδας μας.

Ο κύριος λόγος για τον οποίο σαν Διοίκηση πήραμε την απόφαση να μην συμμετάσχουμε στον 3ον Τελικό του Πρωταθλήματος είναι για να εκφράσουμε την Διαμαρτυρία μας σε σχέση με τις ερασιτεχνικές ενέργειες που προηγήθηκαν από την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας και του προέδρου της στο όλο θέμα.

Συγκεκριμένα ο αγώνας ήταν ορισμένος να διεξαχθεί στις 20/3/2024 ημέρα Τετάρτη.

Την Παρασκευή 15/3/2024 μας ζητήθηκε τηλεφωνικώς από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Νίκο Νικολάου να συναινέσουμε να γίνει αλλαγή ημερομηνίας από 20/3 στις 21/3 διεξαγωγής του αγώνα γιατί το ζήτησε η ΑΕΛ με την δικαιολογία να φέρουν περισσότερο κόσμο στο γήπεδο μιας και είχαν άλλο τελικό αγώνα σε άλλο ομαδικό άθλημα εκείνη την ημερομηνία.

Εμείς είχαμε κάθε δικαίωμα να απαντήσουμε αρνητικά και αυτό κάναμε. Υπόψη, ότι για να γίνει αλλαγή οποιουδήποτε αγώνα πρέπει να συναινέσουν και οι δύο ομάδες πόσο μάλλον σε τελικό πρωταθλήματος.

Εν μέσω του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας η ΑΕΛ ανακοινώνει την διεξαγωγή του αγώνα στις 21/3/24 ημέρα Πέμπτη με αλλαγή ημερομηνίας δηλαδή, διαφημίζοντας το και καλούσε τον κόσμο της να παρευρεθεί στο γήπεδο. Το σωματείο μας δεν είχε λάβει καμμιά ενημέρωση από την ομοσπονδία περί αυτού του θέματος αλλαγής ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα ούτε καν προφορικά.

Επικοινωνεί ο Πρόεδρος του σωματείου μας με τον Νίκο Νικολάου Πρόεδρο Επιτροπής Πρωταθλημάτων και τον ρωτά επί του θέματος τι έγινε.

Η απάντηση του ήταν η εξής: «ξέρεις, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κος Μουζουρίδης έχει κάποιο κώλυμα να παρευρεθεί στις 20/3 για τον αγώνα και αντί αυτού μπορεί στις 21/3.»

Εντωμεταξύ να αναφέρουμε ότι ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κος Μουζουρίδης δεν απαντούσε τα τηλεφωνήματα στον Πρόεδρο του Σωματείου μας Κον Χριστάκη Κιτρομηλίδη κατ’ επανάληψη.

Στην συνέχεια μετά απ’ αυτό το συμβάν συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας και στέλνουμε γραπτή επιστολή ημερομηνίας 17/3 καυτηριάζοντας την ετσιθελική τους απόφαση για αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα και τους τονίζομε ότι δεν θα αφήσουμε την ομάδα να κατεβεί στον αγώνα παρά μόνο εάν γίνει στην ημερομηνία που είχε αρχικά ορισθεί δηλαδή στις 20/3/24.

Ξανά τονίζουμε στη επιστολή μας ότι για να γίνει αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής ενός αγώνα πρέπει να συναινέσουν και οι δύο ομάδες πράγμα που συμβαίνει και σε όλα τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα και μάλιστα πρέπει να επισυναφθεί συγκεκριμένο έγγραφο το οποίο πρέπει να υπογραφεί και από τα τρία μέρη (τις 2 ομάδες και την ομοσπονδία).

Τα τραγελαφικά συνεχίζονται όταν παίρνουμε επίσημη τοποθέτηση από την ΚΟΚ με γραπτή επιστολή ημερομηνίας 19/3 να προφασίζονται λόγους ασφαλείας γι’ αυτό μετακίνησαν την ημερομηνία ερήμην του σωματείου μας.

Να πούμε ότι στην σύσκεψη της Αστυνομίας η οποία γίνεται ως συνήθως πριν από ένα κρίσιμο αγώνα μας λέχθηκε από τον εκεί εκπρόσωπο της ότι ουδέποτε ζήτησαν ή εισηγήθηκαν να μετατεθεί ο αγώνας μια μέρα μετά για λόγους ασφαλείας.

Με λίγα λόγια η Ομοσπονδία με τις ευλογίες του Προέδρου της Κου Μουζουρίδη, ψευδόταν ασύστολα. Μετά απ’ όλη αυτή την κοροϊδία που ζήσαμε, ήταν ξεκάθαρο ότι δεν υπολογίζουν, ούτε σέβονται μια ομάδα της επαρχίας όπως συνηθίζουν να μας αποκαλούν (Περήφανοι για την Κοινότητα μας Γερμασόγεια) και η απόφαση του Σωματείου μας ήταν ήδη ειλημμένη και το στείλαμε ξανά γραπτώς στην ΚΟΚ το πρωί της Τετάρτης 20/3/2024 ότι η Αναγέννηση Γερμασόγειας δεν πρόκειται να κατεβεί στον αγώνα στις 21/3/2024.

Από ότι φαίνεται ούτε αυτή μας την επιστολή έλαβαν υπόψιν τους και με την αλαζονική τους συμπεριφορά, και τις λανθασμένες ετσιθελικές τους αποφάσεις η ίδια η συγκεκριμένη ομοσπονδία και ο Πρόεδρος της ωθούν σωματεία όπως το δικό μας να απαξιώνουν τέτοιου είδους πρωταθλήματα.

Και το λέμε αυτό με όλη την επίγνωση που μας διακατέχει γιατί από την αρχή της φετινής καλαθοσφαιρικής περιόδου η ΚΟΚ έχει πάρει κάποιες αποφάσεις οι οποίες ήταν μεροληπτικές και εις βάρος της ομάδας μας κρίνοντας έτσι και την έκβαση του πρωταθλήματος.

Αυτό δεν τιμά ούτε την ίδια την ομοσπονδία, ούτε το άθλημα της καλαθόσφαιρας, ούτε το και ευ αγωνίζεσθε!

Προς το παρών μένουμε ως εδώ γιατί έχουμε πάρα πολλά να πούμε για τους μη αντικειμενικούς χειρισμούς της Ομοσπονδίας και του Προέδρου της. Δεν είναι τυχαίο γεγονός οι αποχωρήσεις παραδοσιακών ομάδων από το Γυναικείο Πρωτάθλημα Καλαθόσφαιρας όπως οι ομάδες του Κεραυνού, Ανόρθωσης, ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ κ.α. Από ότι φαίνεται δεν ιδρώνει κανενός το αυτί σε όσους βρίσκονται μέσα στους κόλπους της συγκεκριμένης ομοσπονδίας.

Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματος μας να παραθέσουμε όλα τα πεπραγμένα τα οποία συνέβησαν κατά την διάρκεια της φετινής καλαθοσφαιρικής περιόδου 2023-24 και να επισημάνουμε όλες τις ατασθαλίες και ερασιτεχνισμούς που έχει κάνει η ομοσπονδία εις βάρος του σωματείου μας Αναγέννηση Γερμασόγειας.

Εν κατακλείδι θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι θα προχωρήσουμε σε καταγγελία προς την Επιτροπή Δεοντολογίας και Αθλητισμού όσον αφορά το Γυναικείο Πρωτάθλημα Καλαθόσφαιρας και θα προσάψουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία που έχουμε στην διάθεση μας.

ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΚΙΤΡΟΜΙΛΙΔΗΣ Πρόεδρος & Διοικητικό Συμβούλιο Αναγέννηση Γερμασόγειας»

Το έντυπο που παρουσιάζει η Αναγέννηση 

Προηγούμενο Άρθρο

🏆 Final-4: Από 💯 λέξεις για ΑΠΟΕΛ και Κεραυνό!

Επόμενο Άρθρο

✍ H κοινή ανακοίνωση των τεσσάρων ομάδων που μετέχουν στο Final-4

Παρόμοιο περιεχόμενο …

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα για τα συμβάντα…

Ανακοίνωση εξέδωσε με τη σειρά του ο Απόλλωνας, για τα όσα συνέβησαν στον ημιτελικό με την Ανόρθωση, που διακόπηκε. Το κείμενο της ανακοίνωσης από πλευράς γαλάζιων, είναι το ακόλουθο: «Με την παρούσα ανακοίνωση καταδικάζουμε απερίφραστα […]

✍ Γαλαζοκιτρίνων μύδροι (Aνακοίνωση ΑΠΟΕΛ)!

📖 Περίπου 3` ➡Τελικά η ψεσινή ανακοίνωση από πλευράς ΑΠΟΕΛ, ήταν το… ορεκτικό, ως αποδείχθηκε σήμερα, καθώς πριν από λίγο οι Γαλαζοκίτρινοι εξέδωσαν νέο ανακοινωθέν, πολύ πιο αναλυτικό, αλλά και επιθετικό, καθώς πλην της αναφοράς […]

⛹️‍♀️ Αναγέννηση – ΑΠΟΠ 96-20: Χωρίς πολλά σχόλια…

📖 Περίπου 25“ Η υπεροπλία της Αναγέννησης, σε σχέση με τον ΑΠΟΠ, ήταν βέβαια κάτι το δεδομένο πριν καν το τζάμπολ του σημερινού αγώνα, με τον οποίο άνοιξε η αυλαία για την 5η αγωνιστική στην […]