Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

✍️Δελτίο τύπου για την εκδήλωση του Σαββάτου, «Ο αθλητισμός μας ενώνει»

Όλες οι κατηγορίες: Ανακοινώσεις - Δελτίο Τύπου

📖 Περίπου 1`10’’

➡️Δελτίο τύπου απεστάλη σήμερα προς τα ΜΜΕ, κατά την οποία γνωστοποιείται η διοργάνωση εκδήλωσης, που φέρει την ονομασία «Ο αθλητισμός μας ενώνει» και που θα λάβει χώρα, μεθαύριο Σάββατο (18/05) στην αίθουσα «Κ. Παπαέλληνας».

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από το  American International School in Cyprus και την επιτροπή Καλαθόσφαιρας σε Τροχοκάθισμα.

Το δελτίο έχει ως εξής:

«Το American International School in Cyprus, σε συνεργασία με την Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης σε Τροχοκάθισμα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (Κ.Ο.Κ.), διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο  Αγώνας Καλαθοσφαίρισης σε Τροχοκάθισμα «Ο αθλητισμός μας ενώνει»

Το Σάββατο 18 Μαΐου, ώρα 14:30-17:00 στο Κλειστό Γήπεδο Κεραυνού Στροβόλου «Κώστας Παπαέλληνας». Η είσοδος είναι δωρεάν.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κύριου Νίκου Χριστοδουλίδη.

Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι η προώθηση του αθλήματος καλαθοσφαίρισης σε τροχοκάθισμα στο ευρύτερο κοινό, με απώτερο σκοπό την ανάπτυξή του και την οικονομική ενίσχυση των τεσσάρων σωματείων που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο αυτή τη στιγμή.

Ο τίτλος «Ο αθλητισμός μας ενώνει» σημαίνει ότι ο αθλητισμός έχει τη δύναμη να ενώσει ανθρώπους ανεξαρτήτως φυλής, εθνικότητας, θρησκείας ή κοινωνικής θέσης. Στο πλαίσιο του αθλητισμού, οι άνθρωποι συναντιούνται, συνεργάζονται και ανταγωνίζονται μεταξύ τους, δημιουργώντας ένα κοινό σημείο επαφής μέσω μίας κοινής εμπειρίας.

📊Το κείμενο συνεχίζεται κάτω από το ακόλουθο εικονογράφημα… 

Η αθλητική δραστηριότητα μπορεί να δημιουργήσει γέφυρες μεταξύ διαφορετικών κοινοτήτων και να προωθήσει την κοινωνική συνοχή και την κατανόηση.  Το American International School in Cyprus (A.I.S.C.), είναι αγγλόφωνο ιδιωτικό σχολείο στη Λευκωσία.

Προσφέρει αμερικανική και διεθνή πανεπιστημιακή προπαρασκευαστική εκπαίδευση, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής του προγράμματος International Baccalaureate για τα δύο τελευταία χρόνια της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Το σχολείο ανήκει στην Esol Education. Αποστολή του σχολείου είναι να αναπτύσσει δια βίου εκπαιδευόμενους μαθητές, να τους εφοδιάζει ώστε να πετύχουν ακαδημαϊκή αριστεία, να φροντίζουν την προσωπική τους ευημερία και να γίνουν υπεύθυνοι παγκόσμιοι πολίτες που επηρεάζουν θετικά τον κόσμο.

Η εκπαίδευση στο American International School in Cyprus στοχεύει στην ολιστική ανάπτυξη του παιδιού, καλλιεργώντας την αίσθηση της αξίας, της ηγεσίας, της ακαδημαϊκής αριστείας και της ανεξαρτησίας.

Οι μαθητές συμμετέχουν τακτικά σε πρωτοβουλίες κοινωνικής προσφοράς σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, που αποτελούν εμπειρίες ζωής που χτίζουν χαρακτήρα. Η εκπαίδευση στο AISC είναι πλούσια με ποικίλες μαθησιακές εμπειρίες και ευκαιρίες για προσωπικά επιτεύγματα.

Το American International School in Cyprus εκφράζει τη βαθιά ευγνωμοσύνη του προς τους χορηγούς και τους υποστηρικτές της εκδήλωσης. Η υποστήριξη και χορηγία τους αποτελεί τον πυλώνα για την επιτυχία της εκδήλωσης, ενισχύοντας την αποστολή και τους στόχους της.

Αυγουστίνος Τσαούσης American International School in Cyprus Email: atsaousis@aisc.ac.cy»

Προηγούμενο Άρθρο

⛹️‍♀️ Όταν ο Αδάμος Αδάμου, μπέρδεψε τον κόσμο για τη… Γιώτα Αδάμου!

Επόμενο Άρθρο

🏀Στην ΑΕΚ γνωρίζουν ότι η ψεσινή νίκη μπορεί να σημαίνει και πολλά, αλλά και τίποτα!

Παρόμοιο περιεχόμενο …

🥇 Παύλος, Κάλια, Άρης και Ολυμπιάδα οι κορυφαίοι του 2023!

📖 Περίπου 6` Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, πραγματοποιήθηκε ψες στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η 51η τελετή γιορτής των αρίστων! To δε Αριστείο της ΕΑΚ, απονεμήθηκε στον Αντώνη Δράκο. Η ΕΑΚ, έστειλε προς τα ΜΜΕ, το ακόλουθο […]

⛹️‍♂️ Έναν… άλλον ΑΠΟΕΛ, γνωρίζουν ότι θα αντιμετωπίσουν στην Ανόρθωση!

📖 Περίπου 35“ ➡️Το πρώτο εμπόδιο… Γαλαζοκίτρινης απόχρωσης, ξεπεράστηκε για την Ανόρθωση και πρόκειται για τον εντός έδρας αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ, για τη 2η φάση του Πρωταθλήματος. Έτσι, η ομάδα που προπονεί ο Αντώνης […]

✍ Ανακοίνωση ΠΑ. ΣΥ. ΦΙ Διγενή για τη διαιτησία με ΚΝΑΝ

📖 Περίπου 70“ ➡Σε ανακοίνωση προέβη ο Σύνδεσμος φιλάθλων του Διγενή, σχετικά με τη διαιτησία του χθεσινού ημιτελικού για τα πλέι-οφ στη Β1 κατηγορίας, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το ΚΝΑΝ. Αν και ευχαριστεί και […]