Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

⛹️‍♂️ Η FIBA αποκάλυψε το λογότυπο για το Ευρωμπάσκετ του 2025! 

📖 Περίπου 65“/ 📹 Μαγνητοσκόπιο 0`25“

Σε αποκάλυψη του λογότυπου που αφορά το Ευρωμπάσκετ του 2025, προχώρησε η FIBA, ενώ ως γνωστόν, η Κύπρος θα είναι μια από τις τέσσερεις χώρες που θα φιλοξενήσει τους αγώνες (Φινλανδία, Λετονία και Πολωνία, θα είναι οι άλλες τρεις).

Σχετικά με το γεγονός, στην ιστοσελίδα της ΚΟΚ, αναρτήθηκε το ακόλουθο κείμενο, ενώ κάτω από αυτό, μπορείτε να δείτε, τόσο το λογότυπο, όσο και το σχετικό μαγνητοσκόπιο που ετοίμασε η FIBA:

«Η αντίστροφη μέτρηση για το FIBA ​​EuroBasket 2025 μέτρησε μία πολύ σημαντική στιγμή, με την κυκλοφορία του επίσημου λογότυπου της διοργάνωσης που έγινε την Τρίτη (5/12).

Ο σχεδιασμός του λογότυπου και η οπτική ταυτότητα δημιουργούν μια ισχυρή, τολμηρή εμφάνιση για την 42η έκδοση του εμβληματικού ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, το οποίο θα διοργανωθεί από κοινού από την Κύπρο, τη Φινλανδία, τη Λετονία και την Πολωνία.

Κάθε μία από τις τέσσερις πόλεις υποδοχής του Ευρωμπάσκετ 2025, της Λεμεσού, του Τάμπερε, του Κατοβίτσε και της Ρίγας αντιπροσωπεύεται με συγκεκριμένους χρωματικούς συνδυασμούς μέσα στην οπτική ταυτότητα του λογότυπου, το οποίο αποτελείται από μοντέρνα γραφικά στοιχεία.

«Υπάρχει πάντα μεγάλη προσμονή καθώς προσβλέπουμε στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση στο ημερολόγιο του μπάσκετ και η παρουσίαση του επίσημου λογότυπου είναι ένα βασικό ορόσημο για να αιχμαλωτίσει τον ενθουσιασμό των οπαδών», δήλωσε ο Εκτελεστικός Διευθυντής της FIBA, Europe, Καμίλ Νόβακ.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα του λογότυπου, το οποίο επιλέχθηκε σε συνεργασία με τους τέσσερις οικοδεσπότες. Μέσω της στενής συνεργασίας μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι το FIBA ​​EuroBasket 2025 θα είναι ένα ακόμη θεαματικό γεγονός».

Το επόμενο κεφάλαιο θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο του 2024, όταν οι προκριματικοί του FIBA ​​EuroBasket 2025 ξεκινούν με το πρώτο από τα τρία παράθυρα για να καθορίσουν τις 24 χώρες που θα διαγωνιστούν στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Το FIBA ​​EuroBasket 2025 θα διεξαχθεί από τις 27 Αυγούστου έως τις 14 Σεπτεμβρίου 2025 και σηματοδοτεί την τέταρτη διαδοχική διοργάνωση σε μορφή φιλοξενίας τεσσάρων χωρών, μετά τις προηγούμενες επιτυχείς διοργανώσεις.

Η Ισπανία είναι αυτή τη στιγμή η πρωταθλήτρια Ευρώπης, αφού σήκωσε το τρόπαιο για τέταρτη φορά στην ιστορία της, στο Βερολίνο, το 2022».

Λογότυπο:

Μαγνητοσκόπιο:

 

Προηγούμενο Άρθρο

🏀 Το εντυπωσιακό 4ο 10λεπτο… επάξια εκλαμβάνεται ως υπόβαθρο πίστης!

Επόμενο Άρθρο

🤝 H άρρηκτη σχέση ανάμεσα σε ΠΑΕΕΚ και ΕΘΑ, δεν γίνεται να μην τιμηθεί δεόντως!

Παρόμοιο περιεχόμενο …

Συρία: Έγινε επίκεντρο του καλαθοσφαιρικού κόσμου (Video)!

Να ένας σημαντικός λόγος που η καλαθόσφαιρα και γενικότερα ο αθλητισμός, ακόμα και τα χειρότερα δεινά, μπορεί να τα… καταδυναστεύσει! Αυτό που έγινε στη Συρία, μόνο απαρατήρητο δεν θα μπορούσε να περάσει και όχι μόνο […]

🏀 Πρόκριση για να ελπίζει θέλει απόψε η ΑΕΚ!

📖 Περίπου 50“ Μιαν… πρόσφατη γνώριμη του… Κεραυνού, θα αντιμετωπίσει απόψε (τζάμπολ στις 21:30), η ΑΕΚ, στο ξεκίνημα της δυσκολότατης προσπάθειας της, για να εξασφαλίσει μια θέση στους ομίλους του FIBA Basketball Champion League, αλλιώς […]

🏀 FIBA Europe Cup: Πρασινοκίτρινη πρώτη καθοριστική μάχη, Ερυθροκίτρινη πρώτη τιμή των όπλων!

📖 Περίπου 45“     Μετά τις αναμετρήσεις για την 4η αγωνιστική της 1ης φάσης στους ομίλους του FIBA Europe Cup, η ήττα που δέχθηκε στη Γερμανία η ΑΕΚ (3ος όμιλος), όπως και εκείνη, που δέχθηκε […]