Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

⛹️‍♂️ Η FIBA αποκάλυψε το λογότυπο για το Ευρωμπάσκετ του 2025! 

📖 Περίπου 65“/ 📹 Μαγνητοσκόπιο 0`25“

Σε αποκάλυψη του λογότυπου που αφορά το Ευρωμπάσκετ του 2025, προχώρησε η FIBA, ενώ ως γνωστόν, η Κύπρος θα είναι μια από τις τέσσερεις χώρες που θα φιλοξενήσει τους αγώνες (Φινλανδία, Λετονία και Πολωνία, θα είναι οι άλλες τρεις).

Σχετικά με το γεγονός, στην ιστοσελίδα της ΚΟΚ, αναρτήθηκε το ακόλουθο κείμενο, ενώ κάτω από αυτό, μπορείτε να δείτε, τόσο το λογότυπο, όσο και το σχετικό μαγνητοσκόπιο που ετοίμασε η FIBA:

«Η αντίστροφη μέτρηση για το FIBA ​​EuroBasket 2025 μέτρησε μία πολύ σημαντική στιγμή, με την κυκλοφορία του επίσημου λογότυπου της διοργάνωσης που έγινε την Τρίτη (5/12).

Ο σχεδιασμός του λογότυπου και η οπτική ταυτότητα δημιουργούν μια ισχυρή, τολμηρή εμφάνιση για την 42η έκδοση του εμβληματικού ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, το οποίο θα διοργανωθεί από κοινού από την Κύπρο, τη Φινλανδία, τη Λετονία και την Πολωνία.

Κάθε μία από τις τέσσερις πόλεις υποδοχής του Ευρωμπάσκετ 2025, της Λεμεσού, του Τάμπερε, του Κατοβίτσε και της Ρίγας αντιπροσωπεύεται με συγκεκριμένους χρωματικούς συνδυασμούς μέσα στην οπτική ταυτότητα του λογότυπου, το οποίο αποτελείται από μοντέρνα γραφικά στοιχεία.

«Υπάρχει πάντα μεγάλη προσμονή καθώς προσβλέπουμε στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση στο ημερολόγιο του μπάσκετ και η παρουσίαση του επίσημου λογότυπου είναι ένα βασικό ορόσημο για να αιχμαλωτίσει τον ενθουσιασμό των οπαδών», δήλωσε ο Εκτελεστικός Διευθυντής της FIBA, Europe, Καμίλ Νόβακ.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα του λογότυπου, το οποίο επιλέχθηκε σε συνεργασία με τους τέσσερις οικοδεσπότες. Μέσω της στενής συνεργασίας μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι το FIBA ​​EuroBasket 2025 θα είναι ένα ακόμη θεαματικό γεγονός».

Το επόμενο κεφάλαιο θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο του 2024, όταν οι προκριματικοί του FIBA ​​EuroBasket 2025 ξεκινούν με το πρώτο από τα τρία παράθυρα για να καθορίσουν τις 24 χώρες που θα διαγωνιστούν στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Το FIBA ​​EuroBasket 2025 θα διεξαχθεί από τις 27 Αυγούστου έως τις 14 Σεπτεμβρίου 2025 και σηματοδοτεί την τέταρτη διαδοχική διοργάνωση σε μορφή φιλοξενίας τεσσάρων χωρών, μετά τις προηγούμενες επιτυχείς διοργανώσεις.

Η Ισπανία είναι αυτή τη στιγμή η πρωταθλήτρια Ευρώπης, αφού σήκωσε το τρόπαιο για τέταρτη φορά στην ιστορία της, στο Βερολίνο, το 2022».

Λογότυπο:

Μαγνητοσκόπιο:

 

Προηγούμενο Άρθρο

🏀 Το εντυπωσιακό 4ο 10λεπτο… επάξια εκλαμβάνεται ως υπόβαθρο πίστης!

Επόμενο Άρθρο

🤝 H άρρηκτη σχέση ανάμεσα σε ΠΑΕΕΚ και ΕΘΑ, δεν γίνεται να μην τιμηθεί δεόντως!

Παρόμοιο περιεχόμενο …

🇨🇭Στην 5η θέση του Ελβετικού Πρωταθλήματος τερμάτισε ο Κρις Χουγκάζ!

📖 Περίπου 30“ ➡Ο Κρις Χουγκάζ, ως καλαθοσφαιριστής δεν είχε αφήσει τη δική του σφραγίδα, μόνο στο Ελληνικό Πρωτάθλημα (ειδικά στον Πανιώνιο, των χρυσών εποχών της Σμυρνιώτικης ομάδας), αλλά και στο Γερμανικό, αλλά ως προπονητής […]

😲 Απίστευτα πράγματα γίνονται στην Αντάλια!

📖 Περίπου 30“   Τη στιγμή που η ΑΕΚ, κατέγραψε ένα ιστορικό ρεκόρ, μιας και ποτέ, σε όλη της την ιστορία και όλα της τα επίσημα παιχνίδια, δεν κράτησε… ανέπαφο το δίκτυ της και… βρήκε […]

🏀 Η Ερυθροκίτρινη πάλη, ως την τελευταία ικμάδα ήταν το ενθαρρυντικό μήνυμα…

📖 Περίπου 45“     Πάλεψε ως το τέλος ψες ο Κεραυνός! Έχοντας να αντιμετωπίσει μιαν πολύ δυνατή ομάδα μέσα στη δική της έδρα, όπως η Βαρέζε, όσο και αν (τυχόν) κάποιοι, τον είχαν… χαμένο από […]