Left Logo
Right Logo
Ροή Ειδήσεων

⚽Ξεκίνησαν οι εργασίες για το 2ο Παγκύπριο καμπ ποδοσφαίρου

Όλες οι κατηγορίες: Ανακοινώσεις - Δελτίο Τύπου

📖 Περίπου 1`15“ / 📹 Θέαση 7`21’’  + 0`42’’

➡Δελτίο τύπου δημοσιεύει πιο κάτω το «BS», σχετικά με το 2ο Παγκύπριο καμπ ποδοσφαίρου, το οποίο ξεκίνησε με εγγραφές και ενημερώσεις.

Κάτω από το δελτίο, αναρτώνται και δυο μαγνητοσκόπια.

✍Το λεκτικό του δελτίου έχει ως εξής:

Επιτυχημένη Έναρξη του 2ου Παγκύπριου Ποδοσφαιρικού Καμπ – Ατομικής Ανάλυσης και Εκπαιδευτικής Καθοδήγησης

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι η έναρξη του 2ου Παγκύπριου Ποδοσφαιρικού Καμπ – Ατομικής Ανάλυσης και Εκπαιδευτικής Καθοδήγησης για 14-19 Χρονών πραγματοποιήθηκε με επιτυχία. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024, στις 5μμ, στο συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ, όπου καλωσορίσαμε τους συμμετέχοντες και τους γονείς τους σε μια βραδιά γεμάτη ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και σημαντικές πληροφορίες. Συγχαρητήρια σε όλους τους νέους που επιλέχθηκαν να λάβουν μέρος σε αυτό το καμπ. Η επιλογή τους αναγνωρίζει τη σκληρή τους δουλειά, αφοσίωση και το ταλέντο τους.

Στην αρχή πραγματοποιήθηκαν οι εγγραφές, όπου οι συμμετέχοντες ανακοινώθηκαν στις ομάδες τους και τα ομαδικά τους γκρουπ. Επίσης, παρέλαβαν τις στολές τους σε τσάντα από το Πανεπιστήμιο Middlesex, που είναι και ο αργυρός χορηγός του καμπ, καθώς και δωρεάν voucher για αναλύσεις από τη Βιοιατρική, η οποία είναι ιατρικός συνεργάτης του καμπ.

Στη συνέχεια, άρχισε το πρόγραμμα της εκδήλωσης που περιλάμβανε παρουσιάσεις και ομιλίες. Αρχικά, καλωσορίσαμε τους συμμετέχοντες με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Global Sports, Κρις Σωφρονίου, ο οποίος παρουσίασε τη διαδικασία εξασφάλισης αθλητικών υποτροφιών στα Αμερικανικά πανεπιστήμια. Ακολούθησε παρουσίαση από τον συντονιστή του καμπ, Ανδρέα Μούζουρα, ο οποίος εξήγησε τη διαδικασία επιλογής συμμετεχόντων και παρουσίασε το προσωπικό του καμπ καθώς και το πρόγραμμα του καμπ.

Σημαντικό μέρος της εκδήλωσης αποτέλεσε η ομιλία από τους κ. Ian Spooner και Michael Catoupe, επικεφαλής προπονητές του καμπ, οι οποίοι ανέπτυξαν θέματα που αφορούν το επίπεδο των πανεπιστημιακών πρωταθλημάτων και την καθημερινή ζωή των αθλητών στα Αμερικανικά πανεπιστήμια. Στο τέλος, το κοινό είχε την ευκαιρία να θέσει ερωτήσεις στους συντελεστές του καμπ.

Έγιναν θερμές ευχαριστίες προς όλους τους χορηγούς και συνεργάτες, για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην πραγματοποιηση του καμπ:

 • Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημόσιων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης
 • Deloitte
 • Middlesex University
 • Astro Bank
 • Global Education
 • Genius Ball Sports
 • CARDET
 • Βιοιατρική
 • Panayiotides and Sons Ltd
 • Innovating Nutrition
 • M.S Jacovides

Ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες μια παραγωγική και ενδιαφέρουσα εμπειρία στο καμπ και περιμένουμε με ανυπομονησία τις επόμενες ημέρες προπονήσεων και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.

📹Δείτε πιο κάτω, δυο μαγνητοσκόπια σχετικά με το καμπ:

Προηγούμενο Άρθρο

✍Ο «Κόντο» αρθρογραφεί και ερωτά: Απεριόριστος Χρόνος Συμμετοχής στους 4 Ξένους;

Επόμενο Άρθρο

💯Ένας αιώνας Παγκόσμιας μέρας Αθλητικογράφoυ και μάλιστα διπλά συμβολικός!

Παρόμοιο περιεχόμενο …

✍ ΕΝΠ: Ανακοίνωσε Θεόδωρο Παναγιώτου!

Ανάγνωση: Περίπου 20“ Τον πέμπτο σταθμό της καριέρας του Θεόδωρου Παναγιώτου, θα αποτελέσει κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο η Ένωση. Αυτό καθώς, ο νεαρός άσος, έφθασε σε συμφωνία με τους Βυσσινί, οι οποίοι προέβησαν σε […]

🏀Ανόρθωση: Απλά, δεν παραδίνεται!

📖 Περίπου 40“ ➡Δεν τελείωσε η χρονιά για την Ανόρθωση, κάτι άλλωστε που το γνωρίζουν άπαντες, μεταξύ αυτών και ο Κεραυνός. Ο αντίπαλος, που κέρδισε δυο φορές την ομάδα του Αντώνη Κωνσταντινίδη για την ημιτελική […]

✍Κακιούζης από… Αγγλία ως… Κούβα συνεχίζει στον Κεραυνό!

📖 Περίπου 15“ ➡Ανακοίνωση στην Αγγλική διάλεκτο για τον Κεραυνό και την παραμονή του Μιχάλη Κακιούζη στο Ερυθροκίτρινο πηδάλιο και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο! Στο λιτό ανακοινωθέν, αναφέρονται και οι Τίτλοι που έχει κατακτήσει […]